Uudisvoog:

Tagasi

Ilmunud on uus Äri-IT Sügis 2024. Kajastatud on kogemuslood ja räägivad eksperdid!

Äri-IT on majandustarkvarale ja äritehnoloogiale pühendunud ajakiri, milles jagame kasutajate kogemusi, nõuandeid ja uudiseid.

Ilmunud on uus Äri-IT Sügis 2024. Kajastatud on kogemuslood ja räägivad eksperdid!BCS Itera on aidanud ettevõtetel digitaliseerida ning korrastada oma protsesse üle 20. aasta, muutes neid konkurentsivõimelisemaks. Meie peamised tööriistad on olnud terviklikud majandustarkvara (ERP), palga- ja personali (HRM), kliendihalduse (CRM) ning ärianalüüsi (BI) lahendused. Leidmaks lihtsamalt üles Sind huvitavad valdkonnad, oleme käesolevas ajakirjas need selgemalt eristanud sektsioonide kaupa.

Ajakirja avab David Vseviov’i persoonilugu, tuues välja, et me elame unikaalsel ajahetkel ning et sündmused arenevad nii kiirelt, et me ei tea, milline on maailma poliitiline seis selle ajakirja ilmumise ajaks.

Lisaks leiab sealt hulga põnevaid ekspertide artikleid äritehnoloogia valdkondadest ja muidugi laia valiku ideid, kuidas oma äri ning protsesse konkurentsivõimelisemaks muuta.

 

 

Ajakirjas on neli pikemat ja põnevat kogemuslugu tehnoloogia rollist ettevõtte arendamisel:

Markkinointi Muikku Oy (ERP)

Klick Eesti AS (ERP)

YIT Eesti AS (HRM)

Stokker AS (BI)

HRM

Miks on äri kasvamisel struktureeritud värbamine esmatähtis ehk kuidas võõrutada end Excelist

Eelmine uudis

järgmine uudis

ERP

Business Centrali majandustarkvara uusima versiooni täiendused

VÕTA ÜHENDUST