Seminarid:

Tagasi

TASUTA KAUBANDUSE HOMMIKUSEMINAR: Kaubanduse konkurentsivõime kasvatamine läbi digitaliseerimise. Kaasaegsed lahendused kaubandusele.

ASUKOHT: Mäealuse 2/4, B korpus, 4. korrus, BCS Itera kontor
AEG: Kolmapäev 16.10.2024, 09:00-13:00 (uksed avame 8:20)

Üritus on tasuta, kuid osalemiseks on vajalik eelnev registreerumine, kuna kohtade arv on piiratud.
Külalistele pakutakse kerget hommikusööki.

Seminar on mõeldud keskastme- ja tippjuhtidele. Räägime jae- ja hulgikaubanduse lahendustest. Seekordsel seminaril keskendume maailmas kui Eestis võidukäiku tegevale Microsoft majandustarkvara Business Central võimalustele, mis on suunatud just kaubanduse valdkonna ettevõtetele.

 

KAVA

FORBES:”MAAILMA PARIM ERP ON…”
Mis on Business Central, selle võimalused ja mida pakub kaubandusele.

Miks valis Forbes Business Central majandustarkvara parimaks. Tutvustame Business Centrali ulatust, ärivaldkondade erilahenduste loogikat ja räägime, kuidas on lahendus üles ehitatud ja mida pakub kaubanduse valdkonnale. Milline on kasutajaliides, kasutusmugavus, integratsioon Microsofti teiste toodetega nagu Excel, Outlook, Teams jne. Kuidas on lahendusse toodud AI võimalusi.

Microsoft Dynamics 365 Business Central on tänaseks maailmas kõige kiiremini kasvav majandustarkvara. Peamised põhjused on suur partnervõrgustik, kaasaegne kasutajaliides, äärmiselt suur funktsionaalsus ja kaasaegsed lahendused.

Esineb aasta konsultant Erol Kunman.

MIS ON REAALAJAMAJANDUS ja MILLISEID VÕIMALUSI PAKUB. KESKENDUME EELKÕIGE TARNEAHELA JUHTIMISELE.

Täna räägime juba AI võidukäigust, aga päris elus saadame ikka .pdf arveid ja teeme paljudes ettevõtte protsessides käsitööd. Eestis on ellu kutsutud reaalajamajanduse initsiatiiv ehk digitaalne ökosüsteem, mis lihtsustab ja tõhustab äriprotsesse, et võimaldada ettevõtetel keskenduda oma põhitegevusele ning säästa ressursse haldus- ja tugitegevustelt. Näitame, kuidas ja mida pakub antud valdkonnas Business Central.

Esineb üle 20 aastase valdkonna kogemusega BCS Itera tehnoloogiajuht ja partner Margo Touart. 

BUSINESS CENTRAL JAEKAUBANDUSE ERILAHENDUS – LS CENTRAL.

LS Central on Business Centralil baseeruv jaekaubanduse erilahendus, mida kasutavad palju tuntud kaubamärgid nii maailmas kui ka Eestis. Teeme kiire sissevaate lahendusse ja püüame anda vastuse, miks paljud suured kaubamärgid nagu IKEA, Adidas, Puma, Nike või Euronics, Ehituse ABC, Rahva Raamat ja paljud teised on selle valinud oma ERP lahenduseks.

Esineb korduvalt BCS Itera aasta konsultandiks valitud Viljar Käärt. 

ROBOTLADU KUI UUS REAALSUS ÜLIKIIRE LAO HALDAMISEL

Kuigi paljud ettevõtted pole veel kasutusele võtnud laohaldust (WMS), siis räägime juba robotlao süsteemidest (WR). Üha suuremat rolli mängib konkurentsivõime puhul ettevõtte efektiivsus ja robotladu on selle parim näide.
Mis see on, kuidas juurutatakse ja mida see tähendab tellija jaoks.

Esineb Strongpoint võtmeklientide juht Anton Martšenko

VEEBIPOE JA PARTNERPORTAALI LIIDESTAMINE ERP´iga.

Finestmedia on aastaid pakkunud kaubanduse ettevõtetele e-poe ja partnerportaali lahendusi. Jagame kogemusi selle kohta, mida silmas pidada kui liidestatakse veebipoe või partnerportaaliga, et kogu protsess oleks läbi mõeldud ja toimiks.

Esineb Finestmedia E-kaubanduse ärijuht Rauno Raid

ÄRIANALÜÜS JA BUSINESS CENTRAL

Ärianalüüsil on targas juhtimises keskne roll. Anname ülevaate, milliseid võimalusi pakub Business Centrali valmislahendused, kus tuleb mängu andmeladu ja millal otsustatakse erilahenduste kasuks. Ärme unusta AI-d ehk kuidas jõuda masinõppeni.
Näitame mõningaid nutikaid kaubanduse näidikuid ja kuidas panna masinõpe ennustama äri tulevikku.

Esineb BCS Itera ärianalüüsi valdkonna juht Tarvo Tikand. 

KLIENDI KOGEMUSLUGU 

Esineja täpsustub.

 

 

VÕTA ÜHENDUST